Privacyverklaring

Door deze website te gebruiken en/of uw persoonsgegevens mee te delen, gaat u uitdrukkelijk akkoord met de wijze waarop wij de persoonsgegevens verzamelen en verwerken, zoals in deze privacyverklaring beschreven.

Het omgaan met de persoonlijke gegevens betreffende deze site is onderworpen aan de Belgische wet (de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, tot omzetting van de richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens).

De correctheid van de persoonlijke gegevens is belangrijk voor uw registratie en verzekering alsook voor de communicatie tussen onze organisatie en de deelnemers. U heeft het recht om ons kosteloos te vragen over welke persoonsgegevens wij beschikken. Bovendien kunt u de gegevens ten aller tijde zelf aanpassen of de wijzigingen doorgeven aan het secretariaat zonder dat dit voor u enige kost met zich zal meebrengen.

Bij het gebruik van de Belgische elektronische identiteitskaart (B-EID) worden enkel de gegevens, nodig voor de inschrijving, van de kaart gelezen. Tijdens het lezen zal de software om toestemming vragen voor het lezen van de persoonlijke-en adresgegevens. Gelieve hier bevestigend op te antwoorden. Het gebruik van de B-EID is volledig conform de hieromtrent geldende wetgeving.

Wij doen er alles aan om de beveiliging van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Uw persoonlijke gegevens worden enkel ingezameld en verwerkt met het doel om de door u gevraagde informatie te verstrekken. Persoonlijke gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden noch worden aangewend voor direct marketing doeleinden. In geen geval zullen uw gegevens worden verkocht of verhuurd aan derden.

Aan de hand van uw gegevens, zou u regelmatig mailings van ons kunnen ontvangen, met informatie over onze activiteiten of evenementen. Indien u deze informatie niet wenst te ontvangen, contacteer ons dan op het bovenvermelde adres.

Als u van mening bent dat onze site deze privacyverklaring niet respecteert, kunt u onze organisatie tevens contacteren op het bovenvermelde adres.

Wij behoudens ons het recht voor om de privacyverklaring steeds te veranderen. Deze privacyverklaring werd laatst gewijzigd op 7 mei 2012.

Les données personnelles envoyées vers ce site seront traitées en accord avec la Loi belge(loi du 8 décembre 1992 relative à la protection de la vie privée, amendée par la loi du 11 décembre 1998, modifiée par la Directive 95/46/EG of 24-10-1995 du Parlement européen et du Conseil relative au traitement des données personnelles et concernant la libre circulation de ces données).

L’exactitude des données personnelles est importante non seulement pour l’inscription et l’assurance mais aussi pour la communication entre l’organisation et les participants.Vous pouvez toujours ajuster vous-même vos données quand bon vous semble, ou bien transmettre vos modifications par courriel à l’adresse suivante: info@wandelen.be

L’utilisation de la carte d’identité électronique Belge (CIE-B) est restreinte aux données nécessaires pour l’inscription. Pendant la lecture de la carte, le programme vous demandera la permission de lire vos données personnelles ainsi que votre adresse. Veuillez répondre de façon affirmative à cette question. L’utilisation de la CIE-B est tout a fait conforme à la législation d’application sur ce domaine. Le comité organisateur garantit la protection de vos données à caractère personnel.

Vos données personnelles ne peuvent être recueillies et traitées que dans le but de répondre à la demande d’information que vous avez introduite. Les données à caractère personnel ne seront pas communiquées à des tiers ni utilisées à des fins commerciales. Néanmoins, sur base de vos données, vous recevrez régulièrement des courriers électroniques relatifs à nos activités. Au cas où vous ne souhaiteriez pas recevoir de telles informations, veuillez nous contacter à l’adresse susmentionnée.

Si vous êtes d’avis que notre site ne respecte pas la loi relative à la protection de la vie privée, il vous est tout à fait loisible de contacter notre organisation à l’adresse susmentionnée.

The personal details which are sent to this site will be treated according to the Belgian Law (Law voted on 8-12-1992; Change Dated 11-12-1998, altered by Decree 95/46/EG of 24-10-1995 of the European Council and Parliament concerning the proper use of personal data and protection thereof).

The personal information provided should be correct in order to be properly registered, for insurance reasons and to ensure smooth communication between the organizing committee and the participants.Each individual can verify and change his own personal details at any time, or these alterations can be sent to the secretary at info@wandelen.be

The use of the Belgian electronic identity card (B-EID) is restricted to the details needed for the registration. During the procedure, the software will ask for permission to read both your personal and address details. Please affirm to this request. The use of the B-EID is totally in accordance with the applicable legislation.

The organizing committee will respect your privacy at all time and is committed to protecting the personal information you share with us. Personal data may only be collected and processed in view of responding to the request for information you have submitted. Personal data shall neither be communicated to third parties nor used for commercial purposes. However, we could use the information to send you mailings about our events.

Should you not wish to receive this information, please notify the secretary through the email shown above. If you feel our site does not comply with the above mentioned statement, please contact us through our secretary.